ochelari-protectie-calculator-gunnar

Ochelarii de protectie pentru calculator – Gunnar

Lumina albastra este partea de lumina din spectru daunatoare pentru ochii. Ea este emisa de toate ecranele digitale, iar cea mai sigura metoda testata pana acum, prin care putem sa o neutralizam este prin purtarea unor ochelari de protectie pentru calculator.

Gunnar – ochelari pentru calculator premium

Gunnar este unul dintre cele mai mai branduri la nivel international care comercializeaza si produce ochelari de protectie pentru calculator. Acest brand il regasim si in piata din Romania, cu peste 90% din modelele de ochelari pentru calculator din portofoliu.

Protectia oferita de aceste modele de ochelari pentru calculator Gunnar este una destul de mare, 65% la din lumina albastra este neutralizata de lentila clasica, denumita Ambra. Acesta este punctul forte al ochelarilor Gunnar, deoarece concurenta nu reuseste sa se ridice la standardele Gunnar in ceea ce priveste gradul de protectie.

Rama ochelarilor de protectie calculator Gunnar este foarte importanta pentru comoditate, mai ales pentru persoanele care nu poarta in mod regulat ochelari. Asadar, conform informatiilor gasite pe www.gunnar.ro, magazinul Gunnar oficial din Romania, nicio pereche de ochelari nu depaseste 35 de grame, ceea ce inseamna foarte putin. Mai mult decat atat, toate ramele ochelari de PC Gunnar sunt realizate astfel incat sa poate fi purtate simultan cu o pereche de casti audio pe urechi, fara a crea vreun disconfort.

Costul unei perechi de ochelari

Premium nu este un indicator pentru pret, ci pentru calitatea produselor. Asadar, ochelarii de protectie calculator Gunnar nu au preturi exagerate, ba chiar foarte bune. Acestea pornesc de la 239 de lei si ajung in cateva cazuri la maxim 450 de lei. Lentila de tip Ambra se regaseste pe toate modelele de ochelari, nu doar pe cele scumpe.

Comenzile plasate online pe website-ul oficial Gunnar in Romania beneficiaza de transport gratuit, iar returul poate fi realizat, in conformitate cu legislatia din Romania, la maxim 14 zile de la primirea produsului.

You may also like